Saturday, May 10, 2014

End Of Spring


AMARAN: Entri kali ini bakal penuh dengan gambar. Sila pangkah kalau malas nak tengok. 

Alhamdulillah. Semester pertama dah habis. Walaupun jawab exam tak adalah excellent tapi harapnya lulus. Amin amin :D

Sepanjang Spring saya teramat sibuk. Assignments bertimbun-timbun. Dengan lab report dan exams lepas Easter Break. Tengok orang update gambar Princess Street penuh dengan bunga memang rasa jealous habis! Tak payah pergi Amsterdam. Tengok bunga dekat Princess Street pon jadi. Janji Tulip. HAHA.

Habis je exam saya terus laju-laju ajak Imran dan Tihani (eceh macam Tihani faham) pergi Princess Street. Bunga dah tak banyak tapi bolehlah, bolehlah. Taman tu tak gondol lagi. Masih ada saki baki bunga. Jadilah buat cuci mata. Heeee



Ni gambar dari tempat duduk yang teduh. Orang lain sibuk berjemur kitorang duduk bawah bumbung. Hahaha. Terik tapi tak panas. Macam Cameron Highland waktu tengah hari. Kot?



 Yang ni Tulip kuning. Dekat area tugu peringatan apa entah. Kitorang pon tak tahu. Pergi sebab nak ambil gambar je (jujur).



Tetiba ada perkataan EGYPT belah bawah tu. Sumpah kami tak tahu ada apa kat situ. Haha


 Ibu muka happy. Si anak muka stress sebab asyik kena suruh senyum :p


 T for Tulip!


Yang ni tak tahu bunga apa. Main ambil je gambar sebab di tanam sekali dengan Tulip. 



Ainan Tihani. 
7 Months Old
7.98kg 


Riben atas kepala dah macam pendekar punya headband dah. Hahaha.


 Kesayangan Saya! :')


Beria suruh Imran cium Tihani. Sekali Tihani buat muka seposen je 


Ramai orang cakap she looks like me sekarang. Ye ke?


 Silau waktu tengah hari


 Tihani ngantuk. Terus tidur dekat bench


 A mom with her children :)



 Atas bukit tu Castle. Tapi kami tak minat pun nak pergi sebab selain tak free, bukannya ada apa-apa sangat pon. Tak caya pergi google dan baca blog orang lain. :p




Tihani & Ibu
Princess Street Garden, Edinburgh
9th May 2014





Nak kata Lavender, tak pernah tengok Lavender. Hahahaha. Ye kot ini bunganya :p



 Whatever Ibu. Whatever
*Kata Tihani*




Yang ini bukan saya selfie. Yang ini Tihani sibuk tengok spek mata Ibu. Suruh pandang Imran dia tak nak. 


 Akhirnya pandang juga tapi tak nak senyum



 Ini bunga yang dekat dengan tempat kami berposing. Cantikkan? Macam Lego!



Goodbye Spring! 

Maaf tak dapat nak nikmati musim kali ni sepenuhnya. Harap-harap tahun depan ada rezeki jumpa lagi! :)

P/S:
Ini entri saja upload. Haha. Nanti rajin saya buat karangan ye. Kalau rajin :p

2 comments:

Lavender violet said...

cantiknye...syud jeles nye dpt tgk tulip..but kalau yg purple tu btol lavender.. DOUBLE JELES!!! hihii

s.c.h.u.l.t said...

mehlah datang sini meh. datang tahun depan! hehe