Saturday, March 31, 2012

My Twenty-Fifth


Birthday saya jatuh pada satu hari selepas majlis hubby selesai. In fact, on my birthday sesungguhnya saya super penat. Konon-konon ambil off half day. Last-last terus mencutikan diri for the rest of the day. HAHA

Malam after majlis selesai, hubby terus nyanyi-nyanyi dekat telinga. Sangat soothing dan mendamaikan.

Comel sangat! :)

Pagi-pagi je hubby terus tarik tangan. Hulur kotak berwarna jambu. Heh padahal dah ternampak dah kotak tu time kemas wardrobe dia. Cuma tak sempat belek. Muahahaha

My 25th Present

A box of Body Shop's stuff. Berbau cherry yang mengharumkan segenap ruang. Cececeh. I love them! Lagi-lagi bila Baby Doll YSL aku hilang entah kemana time majlis dekat rumah Ibu. Haih. Sobsobsobs.

Cia wish dekat wall-fb and she might the one yang bagitahu emak. So tengah hari sebelum kononnya nak pergi kerja, mak peluk and cium pipi. Hehe. I love ciuman! *muka tak malu* Huuuu tak sangka sudah twenty-five. Sungguh in denial mode T________T

Malamnya kami celebrate dekat
My Friend's Restaurant. Makan sampai lebam! Ahaks. Thank you in-laws, sayang korang semua mucho! ;)

Errr. Sorry. Cerita honeymoon lain tahun kita goreng. Sejak dah jadi isteri orang ni Syuhada sangat sibuk.

Sila percaya :D

No comments: