Wednesday, February 6, 2013

Masih Bernyawa

Alhamdulillah

Akhirnya, setelah 4 hari di bumi Cambodia. 2 hari di bumi Muar (eh tetiba semuanya jadi bumi). I'm finally kembali ke dakapan suami tersayang. *muah muah cium dia sikit*

Saya...penat. Serius. Semua tenaga dah drain out from the body. Habis keluar semuanya. Semalam dahlah tidur sorang-sorang. Bilik hotel cantik tapi apalah maknanya sebab SORANG-SORANG.

Since he was away with Emak and everyone shopping for groceries, kami berwhatsapp. Sampai akhirnya tewas dan cakap tulis; "Ngantuk...nak tidur"

Sharp on 10pm. Terus pakai sweater, tarik selimut dan wassalam!

Sumpah penattttt. Bayangkan ye. Dekat Cambodia setiap hari bangun seawal 5 pagi dan tak tidur-tidur seharian sampailah malam. Hari terakhir tu habis semua temple kami jelajah, Angkor Wat, Bayon, Bakon *pastu sampai Bakon aku dah leper takmo pergi mana-mana dah* :))

Sampai hotel kami dah busuk gila. Mandi dan siap-siap balik. Flight at 8:30pm, sampai Malaysia 11:40pm. Angkut barang, jalan kaki sampai pejabat pos LCCT, drive balik rumah Ibu dan sampai rumah around 12:30pm. Solat, tidur.

5:20am Imran kejut bangun. Ya Allah! Dah lambat! Terkocoh-kocoh lari masuk bilik air. Masuk kereta try tahan mata dan penat. Huuuu kesian Imran, isteri dia try tahan ngantuk tapi tertidur juga sampailah ke Muar.

Lepas dua hari barulah balik Johor balik. Nasib baik esok off pagi. Syukur.

Oh ye. Untuk menyokong entri ini, maka moleklah saya pergi tidur. Haha. Penatlah drive. ;p




P/S:
Thanks for those yang participating dalam pertandingan merebut handbag pink itu. Tunggu CNY baru I decide siapa menang ye.

Arigatou!

2 comments:

fazilah said...

kesian dia penat... u very strong babe :) hug sikit

s.c.h.u.l.t said...

kak gla: hug banyak pon tape. hehe :D