Friday, February 15, 2013

The Winner


Dear Contestant,

Dengan berbesar hatinya. Ingin saya mengumumkan pemenang bagi peraduan giveaway beg PINK yang menjadi rebutan senusantara *cewah* :))

Saya sangat enjoy membaca setiap entri-entri anda semua. I baca satu-satu tahu! Tak tipu! Efffooorrrrtt habis semata-mata mahu berlaku adil pada semua. Eceh. Sila terharu.

A small gift that caught attention of everyone who wrote beautiful entries =)

However. Oleh kerana ada satu je hadiahnya. Maka dengan ini beta memohon maaf kepada semua yang tidak terpilih. Lain kali kita buat giveaway lagi ye ;)

Ciri-ciri entri yang terpilih ini adalah kerana;

  • KREATIF! *omg sumpah comels*
  • RAJIN *yang malas-malas pastu taip shortform kurang berkesan untuk dibaca*


Jadi....diumumkan....pemenang bagi giveaway J.A.H adalahhhhh *drum rolls*

.

.

.

.

.

.


.

.


.
V
V
V

*scroll*

.

.

.

.


Pemilik kartun Tangled *adaptation* di bawah =)




You D.E.S.E.R.V.E.D it DIYA! 

Sebab? Nampak sungguh effort dan kecomelan kartun TANGLED tu. Kak Syud suka presentation dan setiap caption. Hehehe.


So DIYA. Please email nama, hp number & alamat ke echamyda@hotmail.com


Kepada yang lain-lain. Janganlah nangis *bagi tisu*. Kita tengok entri TANGLED *klik* ni ramai-ramai dan tengok sendiri kenapa Diya deserved it ouhkay?


Lain kali I bagi beg lagi. ;)





P/S:
Comel lah Huntsman pujuk Rapunzel. Haha. Nasib baik takda adegan atas sampan dengan lantern terbang-terbang. Kalau tak lagilah aku cair :))

6 comments:

wana wazm said...

congrats pemenang. =)

Nur Azieda said...

Story blog diya tu menarik, congrats kpd diya. Kak syud rajin2 la buat contest lagi ya

s.c.h.u.l.t said...

wana & azieda: hehe. tunggu ada rezeki terlebih akak buat contest lagi ;)

Dianaa said...

tahniah :)

Solehah Shamsuddin said...

mmg layak dia menang. tahniah

Diya Sesame said...

WAHH !! thanks kak syud..sori la lambat..assigment bertimbun..skrg baru sempat buka..thanks!!