Thursday, February 24, 2011

J For Joyful


Joy At Tummy!
.MACARON.

Apsal cakap Macaron?

Sebab sekarang ni trend, belajar buat macaron comel-comel. Warna warni. Buat hantaran. Makan sebagai kudapan sambil tengok Spongebob, err. Tak tak. Aku tak tengok Spongebob. :P

Selain macaron, saya juga suka Churros! *Drooling*. Tapi heh setakat Churros di Malaysia tak berjaya melelehkan salivaku. Cubalah bagi yang dekat Victoria. Cubalah! (Padahal memang nak yang itu. HEHE)

Churros ni macam cucur. Tapi nak kata cucur, macam cakoi. Pastu nak kata cakoi, macam donut pulak! HAHAHA watdehel engkau merepek ni Syuhadaaaaaaaaaaaaaaaaa?!

P/S:
Motif entry adalah nak cakap instead bagi bunga, apa kata bagi saya Macaron or Churros untuk convocation. HAHA. Instead of bagi bunga, apa kata bagi saya anything bermotif butterfly? Takpon anything bermotif New Beetle? (Amboih permintaaaan). Kalau nak bagi bunga juga pastikan bunga plastik yang kelihatan fresh. WAKAKAKA



3 comments:

Nadiah said...

adah...akak dah try buat macaroon tapi tak jadi pun...hohoho..adah pandai buat tak??nnti leh ajar akak atau kita wat sama2 nak tak?

uculer said...

Tak jadi la nak bagi apa-apa. Thn lps dah dpt rama-rama kan? Recycle tu je la

s.c.h.u.l.t said...

akak: tak reti buat gak. HAHAHA. nanti adah belajar & kita wat sama2 ye? ;)

ucu: ha, recycle pon bole je. hehe