Monday, December 17, 2012

Current Addiction: Handimania!


I love creativity!

Pada jaman dahulu kala, kalau bab-bab kreatif neh memang takley tinggal. Selain suka buat card DIY, mewarna, menconteng, buat love pills *pada jaman jahiliyah berchenta*, saya juga suka menulis! *ah rinduness!*

Syukurlah dengan teknologi masa kini. Manusia kini berkongsi. Hehe. Thank you Cahaya Kekasih sebab asyik like Handimania dalam facebook. Terus saya tak pasal-pasal teruja dan like sama ;p

Tanpa berleter panjang. Tataplah gambar-gambar dari Handimania. All copyright belongs to them. :)



#1 - Lovely Eggs!


#2 - Cute Squirry!


#3 - Ah Ribbons!


#4 - Lovely Chairs!


#5 - Kucai in Bulb! :))

#6 - The Vroom (Bukan Penyapu)


#7 - Sweet Candles!


#8 - Paper Triangle!


#9 - Gorgeous Rope


 #10 - Mini Bus


#11 - Romantic Candles



#12 - Recycle Doorgift!

Dalam banyak-banyak saya paling gilakan 4,9,10,12. But of course, the cutest ever adalah #12. Rasa nak mula kumpul botol banyak-banyak untuk kegunaan kahwin anak sendiri nanti! HAHAHAH. By that time aku rasa botol-botol tu dah hancus. :p

Tak lah. Taklah. Melampau nak simpan botol untuk kegunaan 25 tahun akan datang!

Kalau ada rezeki nak buat #12 untuk apa-apa event masa depan. Yang lampu tali jut tu pon nak try buat nanti bila dah ada rezeki rumah sendiri :D

You ols, apa lagi. Pergilah like Handimania! *promote* *promote*


P/S:
Ini adalah iklan yang tidak berbayar barang satu sen sekalipon. Hohoho

2 comments:

~cik atin~ said...

peerrgh. kretipnye. siyes !

s.c.h.u.l.t said...

cik atin: silalah try buat :D