Saturday, January 5, 2013

Makhluk Tuhan Yang Paling Seksi



Someone from Facebook shared this video. What else can I say other than, Subhanallah! Maha Suci Allah. A newborn is such a wonderful creature. :)

She also stated that there are few tips to be noted when you want to bath a baby;

1) Buy bigger basin for your babies
2) It's okay for babies to bathe, very shallow 'diving'
3) No soap needed for babies, I guess it's solely warm water
4) Learn how to massage babies

Ah, gorgeous. Kamulah makhluk Tuhan, yang tercipta yang paling seksi! Hehe.

Saya terus daydream. Daripada habis kerja sehinggalah ke dinihari, masih bercita-cita yang kalaulah ada rezeki nanti, saya harap (my future) anak akan ada video sebegini rupa. :)

Well, it's already January.

Orang-orang yang mengalami conception pada bulan April 2012 sedang menghitung EDD masing-masing. My doa always with all of you. Even kadang-kadang aku ni nampak dengki sikit tapi hey, I'm happy for all those yang dah ada baby! :D

Kalaulah....

Hmm. Ada kalau ke? Tak ada! tak ada! Itu qada' dan qadar Allah. HE knows the best! So who am I to question what is good and what is so not? :)

Pada mereka-mereka yang masih mengharap. Tak apa. Kita dalam kasut yang sama! Err tapi tak sama size lah ;p




P/S:
Korang, it's already new year! Dah buat azam baru like bayar zakat pendapatan through potongan gaji? Senang dan simple. Oh, yang itu nanti saya cerita. Next entry ;)

No comments: