Tuesday, August 13, 2013

My Eid 2013!


Inilah satu-satunya foto yang boleh saya share. Err entah. Tahun ni macam tak mahu bergambar sangat. Aku pon tak tahu apa motif beli kamera baru kalau takmo tangkap gambar. Haha

Wajah saya jauh dari flawless. Kalau di zoom-in maka akan jelas dan ketaralah eye bag, parut di dahi dan pipi kesan pimples :D

Tahun ni juga tak beria beli baju raya. Janji dapat sepasang yang sedondon dengan suami dah cukup.

Foto di atas adalah gambar di hari raya pertama :)

Saya jumpa few kawan-kawan pada perayaan tahun ini. The best part of meeting them was; they thought my baby bump baru 6 month! Hahahaha

Adakah sebab kelebaran perut berkadar terus dengan pengembangan badan?

My perut not lonjong you see. My perut is so round like water-melon. Suami cakap macam belon. Macam bola yang dipump secara over ;p

Errr sorry takda gambar posing perut. Ni pun posing sikit je. Suami cakap takyah posing. Gambar berposing dengan perut hanya untuk tatapan sendiri. Hehe

Dapat jumpa Najlaa dan Zarena adalah sangat menggembirakan. Dah lama tak dapat cot-cet-cot-cet. Untuk pertama kali dalam gathering kami, we spent almost 4 hours just to talk! :)) Kau bayangkan kami duduk dekat Food Junction pastu membebel-bebel tak henti-henti. Harharhar.

Malah kami juga agree takyah tengok wayang. Sangat berkualiti pertemuan kami semalam.

Haih. I miss zaman bujang remaja dulu. Eceh. I miss kami shopping tak tentu hala dekat Alamanda, Midvalley. Time flies too fast!

Tahun depan dah 27! OMG!

Rayakan...actually bila dah tua-tua ni macam tak berapa nak excited dah. Hihihi. Tapi mungkin tahun depan bila dah ada anak akan rasa super duper excited beraya dengan anak. Harap-harap macam tulah.

Amin :)



P/S:
Dua tiga menjak ni si 'kecik' sorang ni sangat hyperactive! Tendang sana. Tendang sini. Perut Ibu dia dah macam padang bola dah. Sampaikan kalau berdiri pun orang boleh rasa kaki dia terbonjol dan mengeraskan perut ibu dia. Eh normal eh?

6 comments:

~cik atin~ said...

selamat hari raya aidilfitri. maap zahir batin :)

s.c.h.u.l.t said...

selamat hari raya juga! maaf zahir batin :)

fazilah said...

wah bestnya sembang 4hrs non stop. im dok buat apa smbil dgr korang chit chat tu ;)

zeera lily said...

hye mommy to-be..
cute nye baby bump..
selamat hari raya =)

s.c.h.u.l.t said...

kak gla; im pergi tengok wolverine sorang-sorang selama 2 jam. baki 2 jam lagi dia jadi bodyguard kat sebelah saya :))

zeera; hye. thank you! tak kecik pon act baby bump tu. ilusi optik je. hehe. selamat hari raya =)

Puan Ida said...

salam
ai saya isda
newbies blogger
baru follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com