Friday, January 13, 2012

The Awesome Him!

Kenapa dia awesome?

1. Sebab dia sanggup tunggu saya di luar kereta, tunggu sampai saya turun tangga
2. Sebab dia suruh saya pakai sweater tebal-tebal takut saya demam lagi
3. Sebab dia bawak strawberries & coklat untuk saya. Hehe
4. Sebab dia jaga Snowbie waktu saya kat Bali
5. Sebab dia mandikan & betulkan plat kereta saya
6. Sebab dia bagi saya bunga bila hati saya berasa lara (cececeh)
7. Sebab dia tunggu dekat airport sampai 3 jam bila flight saya berputar-putar di udara.
8. Sebab dia transporter terbaik! =)
9. Sebab dia angkutkan barang-barang saya
10.Sebab dia cakap "tengok awak senyum buat saya senyum juga" *cair*
11. Sebab bila saya kerja extended hours dia belikan dinner. Sangat comel!
12. Sebab dia tak pernah hilang sabar dengan saya yang menguji kesabaran ni :p
13. Sebab dia nyanyikan saya lagu 'Belaian Jiwa' sambil saya nangis dekat phone
14. Sebab dia pakai kemeja kotak-kotak (yang saya beli) & our couple watch
15. Sebab dia jogging sekali dengan saya.
16. Sebab...

Eh banyak sangatlah. Tidak tertulis dek jari jemari daku, tak dapat dibilang bagai bintang beriiibuuuuu :p

Paling penting, saya rasa dia awesome sebab dia melengkapkan hidup saya :)

2 comments:

fazilah said...

mode angau :p

s.c.h.u.l.t said...

haha.bila angau tulis baik2 je. bila ngamuk, ya Rabb! :p