Sunday, April 10, 2011

Thank You

Err. Sebenarnya saya sungguh malu bila dapat tahu ada orang baca blog saya. Bertambah malu bila actually ditanyakan mengenai layang-layang. HAHAHAHA. Aku sangat malu tahu?

Tapi sebab tak putih maka pipi tidak blushing. Cuba lagi lain kali guna blusher :P

I had a wonderful day too. Even when it was actually unplanned. No layang-layang. No padang or idea karut aku. Apa anda fikir saya buat ke aktiviti futsal atau mendaki gunung? Heh. Saya terlalu 'ladies' untuk berbuat sedemikian rupa.

Plus, petang ini hari hujan. Hujan rintik-rintik air bergelora. Habis jalan-jalan terus balik rumah. Eh tak rhyme betul lagu. :))

Tapi zoo menarik! Aku tak sangka aku mampu jadi pengulas haiwan-haiwan liar secara jayanya. Hehehee. Biasalah. Mulut macam pop-corn. Setiap detik asyik berbunyi-bunyi. Habis semua binatang aku nak ulas as if dah lama sangat kerja dekat zoo. (Padahal seminit pon tak pernah kerja sana)

In fact bila dalam kereta dan perasan radio tidak on. Terus ligat mulut cari topik. OMG mulutttt. Apsal ah engkau tak reti shut up ye? HAHA

Ucapan sebelum siapkan kerja yang tertangguh;

Dear :)

Thank you. For the day. Thank you. For the waffle. For the mineral water. For the subway. For the ice lemon tea. For the zoo. For the ride. And above all, for there to listen when I was actually talking non-stop

:p

P/S:
Sila google apa itu Tenuk & Kasawari. Arahan daripada pengulas haiwan liar. :))

8 comments:

fazilah said...

gambo xshare ke?

s.c.h.u.l.t said...

gambor gajah? haha. nanti saya mintak kat dia ;P

Nadiah said...

Dia??sape kah????

s.c.h.u.l.t said...

err. dia tu manusia ah akak :D

iqa said...

yayayang~ehem,hehe

s.c.h.u.l.t said...

yayang, ehem ehem ehem :)

Al said...

ade org sdg bergumbire nmpk..:)

s.c.h.u.l.t said...

Doakan gembira hingga ke akhir.. :D (ececeh)