Thursday, May 19, 2011

Dear Awak

Dear Awak,

Thank you for coming by into my life. Thank you for always be there to listen though kadang-kadang saya rasa topik saya bosan juga. HAHA. Eh you're not coming by for persinggahan only kan?

You're coming to stay in my heart forever kan kan?
Ececeh.

Err. Sorry kalau sometimes awak rasa saya terlalu direct. I have to. Kalau saya tak direct sampai bila-bila saya rasa susah nak bonding dengan awak. Apa pun, saya rasa awak sweet. Saya rasa awak sangat sangat sincere.

Saya rasa each time awak act, it touches my heart :)

Eh, sekarang tiba-tiba dah tak tahu nak taip apa. Jangan lupa assignment yang saya kasi. Nak extend dateline boleh buat permohonan secara bertulis. HAHA

:p

P/S:
I will miss you more each day :)

9 comments:

lynn-the gudigudigurl said...

:)

Cahaya Kekasih said...

wah wahhhh....wahhh...

Cahaya Kekasih said...

wahh...wahhh....wahh...

s.c.h.u.l.t said...

lyn: :) *balik*

ck: wah wah diabetes mellitus betul syuhada neh. hehe

Nadiah said...

so dah dpt restu belah sana la ye??bila nak langsung....hehehe...tahniah2

Nadiah said...

akak tag kamu http://sysygawk.blogspot.com/2011/05/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

s.c.h.u.l.t said...

akak: akan diberitahu kelak :)

Syud Wada said...

pehhhh, dah bercintun tak bagitau T^T

tanak kawan :(

s.c.h.u.l.t said...

adik syud: tu ah. hrtu ajak jumpa senyap je :P