Monday, June 11, 2012

Oh My Darling!


Tengok suami tertidur lepas 4 hari tak nampak memang satu feeling yang super best. Dia macam, 'Alah rindunyaaaa!' Tadi lepas dia ambil dekat Skudai mula-mula mulut memang nak muncung. Heh apsal lambat sangat si wifey dah lapar nehhh. HAHA *aku memang sengal*

Tapi....

Tak jadi marah pon. Tengok muka dia lepas dah beberapa hari tak tengok terus tak jadi nak elmo elmo. Terus tangan gatal nak genggam tangan dia, though he was actually driving my MANUAL SAGA. Ya Allah, feeling yang terus masuk ke jantung. Hehe *touching*

Kesimpulannya?

Seronok gak berjauhan sekali sekala. Rasa macam tengah hot bercinta. Hahahaha.

Darling Husband,
I love you!

Lain kali kita boleh try apart for a week pulak ;p



2 comments:

nn said...

comel + sweet :)

s.c.h.u.l.t said...

nn: hee. tq :")