Sunday, July 10, 2011

The Floria

AMARAN: Malas nak cerita banyak. Ini entri penuh foto saja. Malas nak tengok boleh shoo away :P

Tema Floria Tahun 2011;
'ROSES ARE FOREVER'

Bagi saya?
Roses Are Everywhere! :)

Kita mulakan dengan Amy yang berwajah lucu! Hehehhee. I know anda semua sangat missing wajah beliau bukan?

She's grown up dengan sangat pantas. Kini sudah jadi adik gadis yang sangat comel (dan kering) Kahkahkah. :P *Statement Angah memang mintak siku. Hehu*

Two Amies who made my day! :)

Saya rasa budak ini adorable. However aku tak dapat tangkap muka dia.
*Frustrated*

Single & Available!
Muahahhaaaa
Comel, Baik, Blablabla
*Promote! Promote!*


Amyzahrah cakap Angah suka tangkap gambar baby entahsapesape. HAHA

My Kione Baby Sis
Dah tak baby dah. Sobsob
*Angah touching*

Dah pandai demand nak naik cruise!
In fact dia juga mintak bola air tu. OMG.
Tuhan, selamatkanlah suami beliau. HAHAHAA

However, I'm always loving her.
How can I say no?
Huhuhuuuu
*Angah si hati tisu sebab Angah sayang Amy so much*


Bye bye!
*Saja taruk muka last sekali sebab zits penuh dekat dahi*

:(

P/S:
Anyone know how to clear up balik muka saya? Dah macam-macam benda saya try. Uhuk uhukkk

No comments: