Tuesday, July 5, 2011

Welcome To My Silly Life

Errr. Ucapan di atas ditujukan kepada EBS, HAHA. Kesian dia. Mula-mula lagi dah terpaksa menerima Silly Life :)

If people keep on asking why do I choose him, ini jawapan saya;

#1 - Dia serius dengan saya
Selain serius. Dia seorang yang tekad. Maksud tekad di sini tekad yang membawa berkat. HAHAHA watdehel engkau ni Syuhada? Dia tak main-main. Lepas dia cakap dia nak jadikan saya isteri, sepantas kilat dia telah membuat action yang memang don't play play ah. :p

#2 - Dia baik
Manakala saya tidak baik. Eh eh. Tak tak. Bukan tak baik. Saya ni bersifat degil dan emosi. Jenis bukan senang nak jaga. Tapi dia sangat bersabar. In two months kami mengenali each other, saya telah meng-elmosi sebanyak 3 kali! HAHAHAHA. Please. Jangan ingat I ni sweet. I sangat garang sebenarnya. Tak caya tanyalah kawan-kawan saya.

#3 - Dia kacak di hati saya
Hahahahaa. Mesti ada orang kembang baca statement ni. Kalau saya mengada-ngada pon dia layan je. Kalau saya mereng dia OK je. Bukankah dah cakap banyak kali, aku ni bukannya best pon. Kuat mengomel 24Hours. Agagagaga

#4 - Dia tak bising
Aik? Err. Tak bising bermaksud diam-diam ubi kayu. Kahkahkah. Habis tu dah aku bising, memang redhalah dapat someone yang tidak bising. Tapi tak bising dia sangat best. Dia tak bising saya gemuk. Dia tak bising; 'Awak apsal muka macam construction tak siap?'. Dia tak bising; 'Awak kenapa tak reti make up macam orang lain?' Balik-balik saya juga yang bising macam-macam =)

#5 - Dia melengkapi saya
Bila saya fikir-fikir. Eceh. Setiap soalan saya dia jawab dengan jawapan yang sumpah sweet. Ke sebab kami tengah bunga-bunga? Ceh ceh. Encik Tunang, kalau lepas kahwin lain awak buat memang saya sedihlah nanti tahu? Soalan semuanya berbunyi silly jadi takyahlah tahu. HAHA

Sebab?

Syuhada tak pandai masak

Syuhada kuat tidur

Syuhada pemalas

HAHAHAHA. Kesimpulannya, kasihan EBS sebab terpilih Syuhada sebagai bakal isteri :P

4 comments:

Cahaya Kekasih said...

semoga kekal bahagia selamanya :)

s.c.h.u.l.t said...

ck: thanks ck. doakan :)

fazilah said...

betuah EBT sbb syuhada knl diri..so lps nih..jgn bg syuhada tdo byk..mintaklah syuhada msk sedap2..hihihi..*komen menyebelahi si dia :p

s.c.h.u.l.t said...

akak; dia bukan EBT dah lah. dia EBS :P

p/s:
saya sedar diri. HAHAHAHHAA