Tuesday, November 8, 2011

Kalau...

....saya ada nama panggilan lain untuk tunang saya, what will it be?

#1 - Sayang
I know he loves this tapi kami masih reserve. Eh gila engkau? Aku nak panggil nama dia pon asyik-asyik 'awak, awak' kadang-kadang nak je panggil 'eh burung wak-wak' Hehe. Tipu. Nak sebut Imran pon kadang-kadang tak reti ;p

#2 - Super Hero
Serius superhero TERBAEK! Boboboi pon confirm tumpas kalau ajak fight dengan buah hati saya ni. You name it. He is my posmen. My pomen. My mechanic. My driver. Blablabla HAHAHA. Sampaikan orang cakap saya jahat and suka buli dia. Err. Eh dia yang rela apa?

#3 - Dear
Kaddang-kaddang (maknanya jaranggg jaraaaaaaang) bila saya nak tanya something, or pujuk dia suruh buat something maka aku pon mulalah men-dear dear melalui SMS. Haha.

Lagi?

Err. Lagi tak ada. Saya ngantuk. Nak tidur. Penat kayuh basikal tadi pastu penat makan sate. Syud, apsal kedengaran tak membantu? Eh diam. Dah mengayuh mestilah lapar. Pastu takkan tanak recharge battery?






P/S:
Rupanya bukan aku sorang je yang punya masalah peningkatan berat badan di muka bumi ni bila dah jatuh cinta. Tiayot pon sama. Mari berusaha langsing kembali! *buat gaya tangan ultraman*

2 comments:

Nadiah said...

akak pun sama...tgk la gambar akak tu..pipi mcm pau je dah..hahaha..mcm mana nak kurus nih?

s.c.h.u.l.t said...

akak: entohler. huhuhuuu. *pasrah*