Monday, November 5, 2012

Prelude: My First Charm Bracelet!


Harini, boleh senyum telinga-ke-telinga. Sebabnya?

Hubs dah ambilkan pos charm bracelet. Yahoooo.com.my! Punyalah parah nak ambil disebabkan bagi alamat rumah dan selalunya hari kebiasaan takda orang dekat rumah. T________T

Pastu Sabtu lepas before mengukur Bandar Hello Kitty *padahal pergi sight-seeing je dekat Puteri Habour* singgahlah Pejabat Pos Majidee. Urgh. Frustrated. Abang posmen bilang van yang bawa tu belum sampai-sampai. Ceh

Mine is just the same like the above. Saja malas upload sebab malas nak cucuk cable iphone. Err rasa nak lempang tak? Haha

Bezanya. Dalam oval frame tu I requested nama Imran & Syud :)

Tapi bila dapat memanglah terharu. Hahahaha. Cantik! Sangat cantik! Cumanya oval frame tu besar sangat. Maka tangan aku dah rasa macam Mami Jarum. Hehehe

Nasib baik Husband adalah handyman. Terus dengan pantas tolong adjust. Buka frame tu. Transfer few charms ke tengah dan TADAAAA! Ready to be use! :)

Happynyaaaaaaaaa!

Happy happy sebab dah ada charm bracelet! Dari dulu berangan nak satu tapi tak tahu nak beli mana. Lepas ni dah boleh berlagak poyo kalau nak makan dekat kenduri. Singsing lengan konon macam nak capai lauk.

Heh Syud. Makcik kat kenduri buat macam tu tayang gelang emas. Kau apa kes tayang gelang besi? Eh suka hati I lah. Tak suka pergi main jauh-jauh.

Thank you Suami tolong ambilkan!

Thank you Diary Of Miniature Enthusiast! Lain entri saya buat review pasal charm bracelet. Yieppie! :) :) :)

2 comments:

eDoTz said...

eh nak beli jugak laaa.. tapi i like yang crafted by Mei punya :P

s.c.h.u.l.t said...

crafted by mei cantik gak! tapi chain dia classic bronze colour. hihihi *xminat sangat*

have a look DOME punya.

http://www.theminidiary.com/

Wendy (the crafter) boleh buat macam2 :)