Wednesday, August 22, 2012

Syawal 1433H


Raya pertama - HIJAU
(With Hubs)


Raya Kedua - PEACH
(With Amy)

Dari Amyzahrah kecik sampailah dah besar, saya tak pernah miss ambil gambar raya together-gether (dengan warna sedondon). Tapi tahun ni, it's quite different. My priority is my husband. Maka hari raya pertama kena sedondon dengan si dia ;)

Hari kedua, Amy si budak tujuh tahun pakai baju banyak bunga. HAHA. Tapi masih Peach sama dengan angah dia :)

Err kejap Syud. Motif entri ni nak membawa kita ke mana?

Oh, OK. Motif entri ni nak cakap Taqabbal Allahu Minna Wa Minkum. Semoga Allah menerima amalan saya (yang tak seberapa) dan kamu juga. Amin amin.

Selamat Hari Syawal 1433H kepada semua blogger dan readers dan kawan-kawan dan siapa-siapa je yang baca blog ni. Minta sorry if ada terkasar ayat, tertulis perkara yang melukakan hati, jiwa, kerongkong, esophagus etc etc mahupon buat sombong konon-konon berlagak diva (padahal tidak sebab tak rasa ada orang pun baca blog ni) Hehe.

Maaf Zahir & Batin!

Daripada - 
Syuhada, Imran & Keluarga :)


No comments: