Friday, March 25, 2011

Hari Ini...

....saya turun lift sebab nak clerk case.

Tiba-tiba nampak sorang budak perempuan putih-putih dengan iras seseorang. Ya Allah rindu! :(
OK. Fine.

Kenapa adik comel kakak tidak? Kenapa adik lembut kakak mafia? HAHA. Itu kita panggil hemostasis. Keseimbangan ekologi kami adik beradik takkan normal kalau kakak adik-adik ni tak garang. Kohkohkohhh.

Comel bukan?

Eh apa comel comel? Lagi comel seseorang lagi tinggi maintenance dia! Aku tak comel, so maintenance biasa-biasa je. Cuma for the time being, perlukan banyak stock Vitamin E dan Aloe Vera buat hilangkan parut je. HAHA

Motif?

Amy banyak maintenance. Ceh ni sesi apakah? Sesi rindu sebenarnya. Bila balik selalu tangan dia depang luas-luas. Terus peluk cium muah muah. Trained to be an expert in showing love. Errr. Kita berbeda. Kakak dia begitu malu menunjukkan kasih dan sayang.

Amy, angah tak balik sabtu ni. :(

Sobs

P/S:
See? Nak mengadu rindu pon tulis dalam blog. Macamlah minah tu baca blog den. Isk

No comments: