Monday, March 28, 2011

Their Bundle Of Joy!

His name is Ahmad Sha'n Bin Achmad Syauqi

Dear Sha'n,
Semoga jadi Little Khalifah yang membanggakan Umi & Abi awak. :)

Macam mimpi. Few weeks ago, after hantar jubah. Kami terserempak dengan Maya. Her baby bumps memang dah sangat-sangat ketara.

Aku pon biasalah. Excited. Terus laju-laju tanya;

'Maya, due bila?'

Maya senyum. Then selamba je jawab;

'Esok.'

OMG! Lajunya baby dah nak keluaaaaaaaaaaaaaar! HAHAHA. Eh sebenarnya tak laju. Tapi masa yang terlalu pantas bergerak sampai tak sedar Maya dah cukup 9 bulan dah. Sebab agaknya nampak muka saya super excited. Maya tarik tangan rasa perut dia yang keras macam bola baling tu. Siap tekan-tekan. Rasa punggung Sha'n. Rasa a wonderful living creature in her tummy.

Pastu ingatkan dah deliver. Tunggu punya tunggu punya tunggu, Sha'n tak timbul-timbul. HEHE.

Time birthday saya. Maya sms wish. Then dia cakap baby dia nak share birthday with me. Aku ni boleh pulak cakap; 'Eh cepatlah bersalin. Boleh share same birthdate!' :))

Ya Allah, Sha'n sangat comel. *tears*

Macam mimpi. Kawan saya yang haritu sibuk nak kahwin sambil berserabut kepala otak dah jadi Umi. Macam mimpi. Dulu waktu dia cakap after kahwin terus nak conceive I'm a bit worry. But she proves to me that I'm wrong & she is stronger more than ever. :D

Dear Sumayyah,

I'm so prouddddd with you!! Being a mummy is indeed one of the best achievement in your life. A worthwhile sacrifice. To bring to this world, a cute little boy named Sha'n :)

Congrats Dear!

Again & again I'm going to repeat this. Ya Allah, tak sabarnya nak bertemu Sabtu ni. Mahu tengok Sha'n. Weeeeeeeeeeeeee!

2 comments:

ain said...

ololo..comel2.besnye orang dah de baby.kita tak tau bila.hehehe.

hi syud! =)

s.c.h.u.l.t said...

haha. err..itulah. :D (tataulah kurun ke berapa. AGAGAGA)

hi ain! ;)