Friday, March 18, 2011

Ini Kisah Random

Disebabkan ini kisah random menggunakan wifi hospital yang tidak dapat dinyatakan namanya. Maka terimalah;

{Foto yang langsung takda kena mengena dengan cerita. HAHA}

OK.

Kembali kepada kisah kita. Eh bukan. Saya. Actually, kejadian-kejadian aneh menimpa saya beberapa kebelakangan ini. Antaranya;

#1 - Yahoomessenger saya online 24 hours. Padahal saya takda net dan sedang nyenyak tidur. Bukankah aneh?

#2 - It's a routine for me. Label trolley dulu baru isi ubat. Tetiba time nak isi ubat tengok bin hilang dan tiada nama patient dah. Aik aik? Misteri nusantara betul.

#3 - Makan nasi. Lapar. Makan roti. Lapar. Makan trolley. Lapar. Eh eh. Tak tak. Harta kerajaan saya tak makan. HAHA. Tapi peliknya apsal asyik lapar? Ada anak ulat dalam perut ke apa?

Sekian. Eh tadi sebenarnya macam banyak je nak cerita tapi kematian idea. Harap nanti idea hidup kembali.

Tapi,

Bak kata lirik Rabbani; yang pergi takkan kembali lagi. Err. Apa yang aku mengarut hari Jumaat ni?

:D

Ucapan terakhir; Selamat Berusia 24 Syuhada! Bilakah orang mahu masuk meminang? :))

Tak. Aku tipu je. Jaga diri sendiri pon tak lepas, ada hati nak jaga orang lain. Tapikan, usia 24 bukankah sepatutnya sudah already matang? Err err.

Mungkinlah. After houseman hidup akan stable. Mungkin.

P/S:

Saya rindu gadis berdua di atas. Nasib baik malam karang jumpa. Hooray hooray! :D :D :D


3 comments:

dayya dayyanna said...

bukit tinggi! :P hahha. hadiah birthday saya di sini. btw, happy belated birthday sayang! :)

Nadiah said...

hari ni birthday adah ke?cantiknye baju jepun tuh....ni adah kat mana tu?

s.c.h.u.l.t said...

dayya: err..belom belated. birthday i 19hb march :)

akak: hee. dekat bukit tinggi, ada taman zen. birthday 19hb. ni entri semalam. HAHA