Monday, December 19, 2011

Sweet Proposal

Jujurlah. Siapa yang tak mahu dipropose secara sweet lalu tercair-cair (and maybe menangis terharu) bukan?

Saya pun teringiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sangat-sangat! HAHAHA

Motif kau menggedik malam hari ni apehal Syud? Eh mestilah. Eh of courselah. Berkahwin itu sekali je seumur hidup tahu? (InsyaAllah).

Jadi nak sharing video di bawah. So comel :)


Sebenarnya video ini sedang dikongsikan secara berleluasa di dalam facebook. HEHE. Cik Dena, you're soooo lucky! Dapat D3100 berserta sweet proposal inside of it? Oh bulan, sungguh jatuh ke riba. Errr tapi tak applicable pada Syuhada.

Sebab?

#1 - I'm already engaged

#2 - Saya pernah punya D3100. Walaubagaimanapun, D3100 telah dijual sebab tak digunapakai. Wakakaka

#3 - Cik abang sayang dah pernah propose. Walaupun propose takda keluar bunyi langsung >.<

Tapi tapi. Dah dapat dah bunga. Walaupun bunga itu dapat setelah mengelmosi dan menghantar SMS betapa tak romantiknya beliau. Hahaha.

Proposal?

Hmm. Biarlah aku bermimpiiii (nyanyi lagu tema Tentang Dhia). Sebab cuma dalam mimpi je aku akan dipropose secara real (berdepan, face to face). Di alam nyata, sudah-sudahlah berangan tu Syuhadaaaa....

OK dah.




Sekian. Entri berakhir di sini. Bye!


Eh kejap. Sila komen dan bagitahu, ada ke patut adik-adik cakap muka saya macam Najwa Latif? Tang mana yang sama?

Story sikit sineh!

4 comments:

xi da ya said...

salam~
laki dlm video tu my ex universiti mate.
mmg laki tu pendiam n baik2 orgnye..
dpt jugak dia dgn perempuan idaman.:)

fazilah said...

i nampak meriam :) hehehhe

Cahaya Kekasih said...

heehehe..yg best nye proposal dena ni sbb dia melayu n ciri2 islam sgt tebal kot.....tapi ck suka vdeo proposal yg ck share kat wall smlm tu....adakah kerana cinta si animasi? huhu....n ck terjumpa vdeo tu ms cari2 vdeo love animation nak share kat wall rizzy sbnrnye....skali tgk2 rupanye ramai gak share proposal2 ni...musim..

kite bdua mmg berangan je la sbb da lepas..haha

s.c.h.u.l.t said...

xi: kan? lelaki yg baik utk perempuan yg baik :)

kak gla: mana ada meriam :P

ck: hahaha. takpela. rezeki masing2 :)