Saturday, August 13, 2011

Ini Contest

Create your own banner at mybannermaker.com!


Maka sebab ini contest maka bacalah aku mengarut secara super! Hoorayyyyyyyy!

Contest ni sangat mudah. Buat story kenapa anda hendak duduk dekat Swiss Garden. Sila taip kurang daripada 180 perkataan. Eh eh tak. Yang tu aku cong je. Apa engkau fikir ini peraduan mereka motto? Haha

Baiklah. Kita go for sebab-sebab kenapa.

Sebabnya, saya merasakan Swiss Garden adalah hotel yang boleh tahan ada nama. Maka a honeymoon sounds sweet over there. Err tetiba. HAHA. Lagipon, percutian Malaysia haruslah ada dalam list since saya dan Mr. Fiance adalah jenis yang walking feet. Baca: Kaki jalan. Hihihi.

Selain itu, saya tak pernah pergi Swiss Garden. Maka bukankah ini peluang yang manis sekiranya menang? Itu kalau menanglah. Haha. Bak kata pepatah, tuah ayam nampak di kaki, tuah aku err..mungkin boleh nampak di entri ini. Wakaka

Sebab seterusnya adalah tarikh boleh redeem hotel Swiss Garden tu adalah right exactly after (InsyaAllah) kami bernikah. In March or April adalah sangat sesuai. Huhu.

Maka Nurin, pleaselah bagi saya menang. Eh eh suka hati engkau je Syuhadaaaa! Agagaga.

Sekian.

Tamatlah entri ringkas saya. Selalunya tak berapa nak ringkas. Haha

:p

3 comments:

Mr_Rizal said...

tak faham!? taip je? takde link untuk rujukankah?

Pengantin Bridal House said...

salam syuhada....
Nice entry... fun to read... :-)
Thanks for entering.....

s.c.h.u.l.t said...

Mr.Rizal: klik foto yang bling-bling tu, nanti boleh pergi terus ke link rujukan :)

Nurin: Waalaikummussalam. Hehe. You're welcome. Harap-harap menang :D