Saturday, August 27, 2011

Mucho!

"With his first hello,
He gave new meaning to this empty world of mine
He came into my life and made the living fine.
He fills my heart"

Yes.

Dulu saya tak faham kenapakah lirik ini begitu indah walaupon lagu Andy William bertajuk LOVE STORY itu bisa buat kamu terbuai-buai ke alam mimpi. Eh Syud, engkau takyah lagu pon dah boleh tidur. Bagi bantal je terus syahid secara pantas. Hahahaha

I'm in love with him and his family. :)

Mereka sangatlah baik. They've touched my heart. Straight terus ke tangkai jiwa. Tanpa restriksi. No belok-belok. Haha. It feels like I'm a part of the family. Kami boleh masak biskut dan bercakap secara bebas. Hehe

Tahukah anda perkara lain yang buat saya tersentuh?

It's my darling fiance. Sejak dekat dengan beliau. Aku memanglah terharu haru. Hari-hari kalau boleh nak terharu. Hari-hari kalau boleh nak cakap; 'I love you'

Tapi eh eh malulah. Malulah nak cakap. Nak taip pon malu juga. Ni tak malu sebab blog. Dalam blog aku memang insan tak berapa nak malu. Muahaha. Sebab kenapa nak terharu?

BANYAK!

Sangat-sangat banyak. Tidak terhitung jari jemari daku, tak dapat dibilang bagai bintang beribuuuuuuu. Tapi each and everything that he did was indeed very veryyyy sweet!

Tahap boleh kena diabetes aku ni kalau hari-hari dibagi gula. Haha

Everytime I see your face my heart takes off on a high speed chase. Hati berlari dengan laju seperti menaiki jet pejuang. Wakakakaa. Padahal hati aku takda kaki. Aik aik? Peliklah engkau ni Syuhadaaaaa.

Bila rasa nak sesat, mengada-ngada minta tunjuk jalan.
Bila malas, mengada-ngada suruh dia angkatkan barang.
Bila ngantuk, mengada-ngada bercakap sambil tutup mata.

Eh banyaknya mengada-ngada engkau Syud? HAHA. Entah. Sejak terberkenalan dengan dia memang diakui. Saya MENGADA-NGADA. Tapi dia nak je layan saya yang mengada ini. Camne? Heh tak dapatlah den nak nolong eh. :))

Cinta boleh dipupuk. Dulu saya tak faham macam mana nak pupuk. In fact saya tak faham macam mana untuk jatuh cinta lagi after hati saya kena cincang-cincang. Eh exaggerate. :P

In fact, saya percaya. Allah telah menemukan saya dengan orang yang sepatutnya mendapat hati saya. He is very sweet. He is my darling.

Dalam setiap doa saya kini, I wish he won't change. I wish he will always love me the way he do right now. Upgrade lagi takpa. Tapi jangan kurang. Hehehehe

Dear Allah,
Thanks for everything.
Finally I've found my saviour.
My knight in shining armour

:)

P/S:
Dear Carl, (Ewah. Engkau bertunang dengan caucasian kah Syuhada? Hahahaaa)
Awak sangat comel di hati saya. I love you and your family. Mucho! :)

No comments: