Tuesday, August 2, 2011

Of Ideas...

...and of course, photography session!

Saya sangat mengimpikan post-wed photoshoot yang gorgeous. Baik ketika majlis mahupon di luar kawasan kediaman. Errr maksud aku, outdoor photoshoot. :P

Baiklah.

Setakat ini saya sedang dalam proses membuat survey. HAHA tak habis-habis survey, entah bila tahun nak mula aku pon tak tahu. Ahaks.

Setakat ini, kalau dari album-album photographer banyak je yang aku adore. Tapi kalau adore kemudian miskin makan pasir sungai haruslah engkau mengalah. I can't imagine kami berdua hidup eating cucumber; bak kata bidalan dalam - Of Bunga Telur & Bally Shoes (sila baca literature)

Jadi idea doorgift sudah mari, simple yet adorable! :)

Tapi ini sebenarnya idea Che Nard & Achol. HAHA
Ok ok. Saya bagi kredit.
Jap jap.

Tadaaaa!
Mummy & Daddy to be :D
(OK. Dah kredit letak muka diorang. Wakakaka)

Seterusnya, sila enjoy the english style of their pre-wed photoshoot session! ;)




Anda punya bagaimana Syuhada?

Errrr. Entah. Meskipun saya menggemari vintage & classic style. Namun begitu aku tak rasa muka aku caucasian. African maybe la kot. :))

Plus, saya bertudung. Tak sesuai. Hohoho.

Oh yeah. Ini adalah entri auto-publish. Saja tulis awal-awal sebab I love sleeping. Lalala.

Dear Mr. Fiance,
Happy 1st month Anniversary!
:)

Love,

Your Fiancee
Hehehehee
*gelak gedik*



P/S:
Masih vivid dalam ingatan waktu kena soal; 'Girlfriend Im ke?'. Terus aku menggelabah ayam. Terus jawab, 'Errr..aaa' (pastu aku sengih kerang) Sebab gelabah? Saya mana pernah jadi girlfriend dia! Hish!

2 comments:

Cahaya Kekasih said...

dah pilih jurugambar syud??? huhu..kami sudah book tapi harap2nya xde aral....kalau org tu xleh buat last minute...abis la...nak cari org lain...nak adjust bajet lagi....


p/s: memang dunia blur sekejap kan bila ditanya begitu..hahah...masa mula2 tunang lagi la susah nak menyebut dengan lidah istilah "tunang" tu bila orang tanya ~tu siapa?? lagi2 kalau yg tanya tu orang tua....huhuhu....macam pcaye x pacye je dah tunang :P

s.c.h.u.l.t said...

ck: belom. hohoho. sedang mencari-cari yang affordable. hehe :)

p/s:
i love 'fiance' word. sangat manis. he he he :D