Tuesday, October 18, 2011

Grand Canyon

Aik?

Baru semalam berkobar-kobar cerita takmo makan. Sungguh-sungguh mahu diet. Tapi harapan memanglah sekadar harapan. HAHA. Memang engkau pantang di ajak! Laju-laju tadah mulut minta sesuap nasi. Like anak burung. Eh eh. Tak. No nasi I said!

Tapi tadi survey handphone. Lalu kemudian berkeliaran mencari sesuap makanan. Haha. Dah takda Subway, anything also can. Namun, syarat tetap syarat. Sungguhpun Fusilli dan nasi tergolong dalam adek beradek tak sebapa dan seibu. Tapi tak apa. Forgiven. As long as bukan nasi.

I opt for fusion dish! ;)

For Her;
Fusilli Tom Yum!

Errr. Gambar air aku yang menggiurkan lupa nak catch! Ceh!

For Him;
Orange Froze

Padahal rasa Sunquick! HAHAHA. Sumpah! Memang Sunquick semata-mata. Si dia sungguh kecewa lalu cakap baiklah dia buat sendiri dekat rumah! Bila ais mencair bertambah-tambah sadis. Dia cakap; "Bila dah cair macam ni dah macam oren Sunquick biasa je" Hehe

For Him;
Square Nasi Plus Lauk Tak Tahu!

OK OK. Fine. Kami berdua tertipu. Saya juga dah terlupa apakah yang di order si dia. Lalu kami biarkan je. Nasib baik tak usik lagi. Hakhakhak. Pastu waiter pon datang terkedek-kedek rembat balik makanan di atas. Haha

For Him;
Pataya With Fried Prawn

Prawn rasa rangup. Presentation? Nice! Cantik. Untuk Tom Yum saya not bad. Memang boleh blah serta pedas. Cuma, bila engkau kombinasikan dengan air minuman Coffe With Banana Cream rasa dia memang langsung tak kena! HAHAHA. Aku memang suka try benda pelik-pelik. Fine :p

Going back to Grand Canyon?

Neh. Menu dia tak berapa kena dengan tekak kami. Lain kali takmo cuba lagi. Hehe


P/S:
Hari ni sajalah nak melawa. Pakai eye-liner pastu kena tegur;
'Awak pakai apa bawah mata tu?'
'Err..eye-liner. Apsal? Buruk ke?'
'Taklah. Lawa' :)

Hehe. Suka! Suka! Ceh. Siapa tak suka kena puji memang gila! :P

No comments: